Nu al kritiek op nieuw programma Chantal Janzen: ‘Grote misser’

Oude taart Chantal slaat de boot mis met flut programma
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Chantal Janzen is terug op de buis met een nieuw programma: De Piano. Het programma werd gisteren voor het eerst uitgezonden en er is nú al kritiek. Kijkers begrijpen niets van het format. ,,Gemiste kans!”

In De piano, gepresenteerd door Chantal Janzen, krijgen amateurpianisten de kans om op verschillende treinstations in Nederland op te treden. Maar wat ze niet weten, is dat er drie experts stiekem meekijken met hun optreden en dat ze kans maken op een optreden in het prestigieuze Concertgebouw.

Kijkers teleurgesteld

De eerste aflevering was gisteren te zien en kijkers reageren behoorlijk teleurgesteld. Want waar het in de promo erop leek dat Chantal Janzen op zoek gaat naar nieuw pianotalent, blijkt uit de eerste aflevering dat de deelnemers zich van tevoren hebben aangemeld. Van verborgen camera’s is dan ook geen sprake.

‘Misser’

Op X regent het kritiek. ,,De aankondiging en promotiefilmpjes van De piano hebben een totáál ander beeld geschetst dan de werkelijkheid. Missertje”, schrijft een kijker. Een ander noemt het zelfs een ‘dom format’. ,,Zo, dat was één keer en nooit meer. Ik snap er helemaal niks van. Niks is spontaan, alles is het niet wat ik had gehoopt dat het wel zou worden.”

Chantal Janzen

Kijkers zijn het over een ding eens: de spontaniteit ontbreekt volledig. ,,Ik was benieuwd naar De Piano, maar ik knap volledig af op het geregisseerde concept! Zo jammer dat het geen spontane pianospelers zijn! Dan was het veel verrassender geweest!”, luidt het. Ook vindt niet iedereen Chantal geschikt als presentatrice. ,,Het had zo simpel kunnen zijn. Piano, verborgen camera, klaar. En waarom niet Tijl Beckand als presentator? Die heeft daadwerkelijk iets met klassieke muziek.”

Tags

CHANTAL JANZEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck