Nú al kritiek op nieuwe MAFS-serie: ‘Lijkt meer op Temptation Island’

Veel kritiek op slechte MAFS-serie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Married At First Sight is terug op Videoland en is in een compleet ander jasje gestoken. Geen Carlo Boszhard als presentator en ook de experts uit de vorige seizoenen worden gemist. Over de deelnemers zijn de kijkers al helemaal niet te spreken. ,,Hoe help je een leuk, oprecht programma om zeep?!”, luidt het op Twitter.

In het programma wagen veertien singles een sprong in het diepe en stappen ze in het huwelijksbootje met een onbekende. Maar in dit seizoen, dat Match or Mistake heet, gaan alle net getrouwde stellen sámen op huwelijksreis. Dit betekent dat de stellen ook te maken krijgen met de andere deelnemers tijdens hun huwelijksreis.

Nóg meer in scéne gezet?

Maandag verschenen de eerste afleveringen op Videoland en fans waren dan ook enorm nieuwsgierig naar het nieuwe format. De deelnemers gaan veel sneller trouwen en de eerste koppels zijn inmiddels al op de Caraïben voor de huwelijksreis.

Maar na het kijken van de eerste vier afleveringen, lijken kijkers minder enthousiast te zijn dan verwacht. Volgens een aantal kijkers lijkt het programma meer in scène gezet te zijn dan voorheen.

‘Ze zijn gecast’

,,Dit zijn geen spontaan aangemelde kandidaten. Dit seizoen zijn ze gecast, dat kan niet anders. Mis Carlo ook als presentator. Hoe help je een leuk, oprecht programma om zeep?!”, schrijft een kijker op Twitter. En een ander: ,,Lijkt mij meer oproerstelletjes voor smultv dan echte compatible matches.”

Een andere kijker vindt de nieuwe versie meer weghebben van het programma Temptation Island. ,,Ik wil mijn oude Mafs terug”, schrijft hij. ,,Dit is een soort Temptation Island format! Jammer, ik kijk niet meer!”

‘Raar en onbeleefd’

Ook is er al één deelnemer bekroond tot de meest spraakmakende van het seizoen. Kijkers storen zich mateloos aan Deveny. ,,Deveny denkt dat ze vrijgezel is omdat ze kieskeurig is. Hell no girl. Je bent vrijgezel omdat je raar en onbeleefd bent, een irreëel zelfbeeld hebt en extreem hoge eisen stelt”, schrijft iemand.

Tags

Carlo BoszhardKritiekMAFSMarried at first sight .

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie