Nu al trouwplannen voor Edwin Spee en nieuwe liefde

Edwin gaat alweer trouwen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Edwin Spee, de weduwnaar van Bibian Mentel, krijgt veel kritiek op zijn nieuwe relatie met Mandy Luiten. Toch lijkt hij zich daar niets meer van aan te trekken, want er staat zelfs al een bruiloft op de planning. ,,Driemaal is scheepsrecht.”

Het is nog maar een jaar geleden dat Bibian Mentel overleed na een lange strijd tegen kanker. Enkele maanden na haar dood maakte Edwin bekend verliefd te zijn op Mandy Luiten. Velen vonden dit veel te vroeg en Edwin kreeg dan ook een hoop kritiek over zich heen.

Driemaal scheepsrecht

,,Er waren een aantal mensen die bezwaar hadden tegen de relatie van Mandy en mij. Zij vonden het te vroeg”, legt Edwin uit in weekblad Story. ,,Er zijn vrienden en vriendinnen die me in de steek hebben gelaten. Zij hebben me niet gesteund in de periode dat ik hun steun nodig had.”

Met de steun van Mandy heeft Edwin alle kritiek achter zich kunnen laten. Een toekomst met zijn nieuwe liefde ziet hij dan ook zeker zitten. ,,Ik ben één keer getrouwd en gescheiden. Ik had één gelukkig huwelijk dat door een rotziekte ten einde is gekomen. Dan is driemaal scheepsrecht. Als ik ooit nog ga trouwen, is het met Mandy.”

Trouwdatum nog onbekend

En hoewel Edwin er verder niet veel over kwijt wil, onthult Mandy dat ze het al over een bruiloft hebben gehad. ,,Ik weet zeker dat Edwin en ik gaan trouwen, daar hebben we het al over gehad. We hebben nog geen datum”, vertelt ze in Story. ,,Ik wilde nooit trouwen, maar nu wel. Ik voelde bij Edwin meteen: dit is voor altijd.”

Gezinsuitbreiding?

Omdat het voor Mandy nog mogelijk is om kinderen te krijgen, werd er ook over gezinsuitbreiding gesproken. ,,Daar hebben we het in het begin wel over gehad. Maar we zijn zo gelukkig nu. We krijgen steeds meer rust, alles valt op z’n plek en we gaan samen ook een mooie reis naar Kenia maken. Dus we willen geen kindjes meer.”

Tags

BIBIAN MENTELBRUILOFTEDWIN SPEEHUWELIJKNIEUWE LIEFDETROUWERIJ

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck