O nee! Dit gezicht zien we in Chateau Meiland nauwelijks meer terug

Claire Meiland
Door: Eva Steins
23-02-2021

Fans van Chateau Meiland krijgen moeilijk nieuws voor de kiezen. In het nieuwe seizoen van het razend populaire programma verdwijnt er namelijk een populair gezicht…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De kleine Claire (3) zal in het aankomende seizoen van Chateau Meiland nog maar nauwelijks te zien zijn. De familie werd op de vingers getikt door de inspectie van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij grepen in bij het zien van de beelden van Chateau Meiland en wezen hen erop dat de peuter te vaak op televisie komt.

Inspectie

Dat onthult Erica aan Veronica Magazine. Zij vertelt dat de inspectie ingreep en gezegd heeft dat haar kleindochter ‘maar vijf keer per jaar op tv’ mag komen.

,,Erg jammer, ook voor de kijkers”, stelt Erica. ,,Claire hobbelde altijd gewoon mee, maar de inspectie doet net alsof ze hard aan het werk is.” 

Het is niet alleen jammer voor de kijkers thuis, ook voor de opnames wordt het een probleem. ,,Als wij nu aan het draaien zijn en Claire zit ergens waar wij moeten zijn, moet zij uit beeld”, legt Erica uit.

De Meilandjes laten het er echter niet bij zitten en zijn op zoek naar een oplossing. ,,De producent is met een advocaat bezig om te kijken of we er iets tegen kunnen doen, want het is niet werkbaar”, vertelt Erica. ,,De eerste drie afleveringen is ze waarschijnlijk nog wel te zien. Maar ja, daarna kwamen er twee dames van de inspectie…”

LEES OOK:

Blijven Erica en Martien Meiland samenwonen?!

Meer DenD