Blijven Erica en Martien Meiland samenwonen?!

Meilandjes
Door: Lies Jansen
20-02-2021

Familie Meiland besloot zich na de terugkeer uit Frankrijk te vestigen in een riante woonboerderij in Hengelo. Echt lang genieten van de woning kon de familie niet. De verschillende woondelen waren in strijd met het bestemmingsplan. Met het vertrek van de familie uit Hengelo rest nog de vraag: Zullen Martien en Erica samen blijven of gescheiden wonen? De koopakte onthult het antwoord.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Rechtmatige eigenaar

Eerder werd bekend dat familie Meiland was genoodzaakt de woonboerderij in Hengelo te verlaten. Maxime Meiland zal met haar vriend Leroy op zoek gaan naar een eigen woning. Of Erica en Martien weer samen hun intrek zouden nemen in de nieuwe woning was nog niet duidelijk. De website BekendeBuren onthult nu dat Erica en Martien samen de rechtmatige eigenaren zijn van de nieuwe villa. In de koopakte staan de twee samen als koper aangegeven. 

2,7 miljoen euro

Erica en Martien zullen terugkeren naar hun oude dorp Noordwijk. De nieuwe woning van het stel kent een koopsom van bijna 2,7 miljoen euro. Erica en Martien zullen er niet op achteruit gaan. De nieuwe villa is voorzien van een royale woon-/eetkeuken, vijf slaapkamers en vier badkamers. 

Meer DenD