Obama’s feliciteren Harry en Meghan

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

WASHINGTON – Oud-president van de Verenigde Staten Barack Obama is ook blij met het koninklijke nieuws uit Londen. Via Twitter liet hij weten: “Michelle en ik zijn verheugd prins Harry en Meghan Markle te feliciteren met hun verloving. Wij wensen jullie een leven vol vreugde en geluk toe samen.”

Harry heeft een zeer goede band met de Obama’s en heeft hen meerdere malen ontmoet. De prins was in oktober 2015 uitgenodigd op het Witte Huis, tijdens zijn werkreis in Amerika. Zeven maanden later waren Barack en Michelle te gast op Kensington Palace, waar Harry hen voorstelde aan prins William, Kate en zijn neefje George, die de toenmalige president en First Lady begroette in zijn pyjama en badjasje.

In 2017 zag Harry de Obama’s bij een aantal gelegenheden, onder andere in september bij de Invictus Games in Toronto, waar de prins ook voor het eerst in het openbaar verscheen met Meghan.

Veel Amerikaanse media vermoeden dat Barack en Michelle uitgenodigd worden voor het aanstaande huwelijk van Harry en Meghan.

 

BuzzE

 

 

Tags

HARRYMEGHAN MARKLEOBAMA'SVERLOVING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck