OEI: Zelf ontworpen jas door Monique al gedragen door Sarah van Soelen

Jas Monique al gedragen door Sarah|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Monique Westenberg heeft opnieuw een eigen collectie bij de Kruidvat. Hoewel ze enorm trots is op haar eigen ontworpen kleding, is het duidelijk dat ze inspiratie heeft opgedaan bij Sarah van Soelen.

Voor de tweede keer heeft Monique een collectie met zelf ontworpen kleding bij de Kruidvat. Net als de vorige keer, probeert ze waar ze kan reclame te maken voor de kleding.

Sarah droeg het eerder

De eerste keer raakte haar kleding echter niet uitverkocht. De collectie werd zelfs zó weinig gekocht, dat een Kruidvat-medewerker onthulde dat Monique het gratis mocht weggeven. ,,Die zooi loopt voor geen meter”, zei de medewerker in gesprek met juicekanaal Realityfbi.

Toch blijkt Monique een tweede kans te hebben gekregen. Deze keer verkoopt ze sjaals, tassen en jassen en als we Monique moeten geloven, gaat de kleding nu al als warme broodjes over de toonbank. Maar één van de jassen zou Monique helemaal niet zélf ontworpen hebben: Sarah van Soelen deelde al eerder een foto met de jas, die ook verkocht wordt bij Chica’s Mode. Heeft Monique stiekem inspiratie opgedaan bij de ex van André?

‘Ineens bloemenjurken opgeborgen’

Het is niet de eerste keer dat Monique Sarah kopieert. Het is meermaals voorgekomen dat Sarah en Monique foto’s na elkaar plaatsen waarbij ze hetzelfde dragen of doen.

Hoewel eerst werd vermoed dat Sarah Monique kopieert, zou het volgens Sarah toch echt andersom zijn. ,,Dré gaat met een jonger iemand en ineens heeft zij de bloemenjurken in de kast opgeborgen”, zei Sarah in de tijd dat ze nog met André samen was. ,,Ik kijk nooit bij haar maar hoor het wel eens, ik lach erom.”

Tags

ANDRÉ HAZESCOPYCATHAZESMONIQUE WESTENBERGSARAH VAN SOELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie