OG3NE Lisa eindelijk verlost van haar vader

Lisa eindelijk verlost van haar vader
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

De drie zussen van OG3NE liggen al een tijd niet zo lekker met hun vader. Naast vader, is hij ook zakenpartner, en buurman van zijn dochters. Omdat Lisa niet meer zo dicht bij haar vader wilde wonen heeft zij nu haar huis verkocht. 

Verdriedubbeld

Volgens BekendeBuren heeft Lisa Vol heeft haar villa in Waspik te koop gezet voor 775.000 euro, omdat ze weg wil van haar vader Rik. Zelf kocht zij de villa in 2020 voor 250.000 euro. Door de huidige huizenmarkt is dit bedrag dus meer dan verdriedubbeld. 

Verlost

De vader van de drie meiden is na de dood van zijn vrouw Isolde, de moeder van de OG3NE-zussen, vrij snel in een nieuwe relatie gestapt met een 20-jarige OG3NE-fan. Dit is waarschijnlijk een van de redenen waarom het gezin elkaar op dit moment niet lekker ligt. Shelley reageerde eerder al eens op de verhalen door het volgende statement: “Hier een berichtje namens ons alle drie. Zoals je al aangaf in je berichten, hebben we al veel moeten doorstaan als gezin. Daarnaast werken wij vanaf jonge leeftijd al heel nauw samen met onze vader, wat als familie natuurlijk niet altijd makkelijk is. Op dit moment zitten onze vader en wij niet op één lijn en hebben we wat ruimte en rust nodig naar elkaar toe. Graag houden wij dit verder privé om hier een goede balans in te vinden. X.”

Het lijkt erop dat de ruzie tussen in ieder geval Lisa en haar vader in de tussentijd nog niet is bijgelegd. Ze is nu op woongebied eindelijk verlost van haar vader. 

Kijk HIER binnen in de woning

Tags

LISA VOLO'G3NEVADERVERHUIZEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck