OG3NE zussen hebben ruzie met vader: “We hebben ruimte en rust nodig”

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

De OG3NE-zussen Amy, Lisa en Shelley hebben op dit moment ’geen goede relatie’ met hun vader Ricardo Vol, met wie de zangeressen al jaren nauw samenwerken op zakelijk gebied. Dat heeft Shelley laten weten aan Yvonne Coldeweijer van het Juicekanaal LifeOfYvonne.

Ondankbaarheid

Het nieuws kwam aan het rollen toen roddelvlogger Yvonne Coldeweijer een cryptische post van de vader van de zussen deelde met haar volgers. Deze post zou gaan over ‘ondankbaarheid’ en werd kort na het plaatsen verwijderd. Ook bracht Condeweijer kort daarna naar buiten dat Amy haar vader niet meer volgde op Instagram. Ook had zij de nieuwe vriendin van haar vader ontvolgd.

Nieuwe relatie

Na de dood Isolde in 2017, de moeder van de OG3NE-zussen, kreeg Ricardo vrij snel een relatie met de 20-jarige OG3NE-fan Janine. De zussen waren ondanks de ophef in de media blij voor hun vader. Lisa zei destijds het volgende over de nieuwe relatie van haar vader: “Happy vind ik misschien een moeilijk woord na het heftige leven en de laatste zware jaren die hij heeft gehad. Ik wil het meer omschrijven als dat papa een ‘fijne relatie’ heeft met Janine. Hij doet zijn best om weer gelukkig te zijn na de dood van onze moeder en zijn vrouw. Dat maakt ons als dochters ook weer gelukkig.” 

Instagram statement

Nadat de geruchten toenamen, besloot Shelley een bericht via Instagram aan de roddelvlogger te sturen. “Hi Yvonne, Hier een berichtje namens ons alle drie. Zoals je aangaf in je berichten hebben we al veel moeten doorstaan als gezin. Daarnaast werkenwij vanaf jonge leeftijd al nauw samen met onze vader wat als famillie natuurlijk niet altijd makkelijk is. Op dit moment liggen onze vader en wij niet op één lijn en hebben we wat ruimte en rust nodig naar elkaar toe. Graag houden wij dit verder graag privé om hier een goede balans in te vinden,” aldus het statement van de zussen. 

De reden van de onenigheid is onbekend. 

Tags

ISOLDEO'G3NERICARDO VOLVADERYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie