Olcay Gulsen en Ruud de Wild blijken buren te zijn

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Naast dat Olcay Gulsen en Ruud de Wild samenwonen in een prachtig Amsterdams grachtenpand, blijken de twee ook nog eens buren te zijn, meldt Party.

Olcay Gulsen en Ruud de Wild zijn de laatste tijd geregeld in het nieuws. Zo werd recent bekend dat Olcay een bedrag van 100.000 euro moet betalen aan haar schoonmoeder. De presentatrice zou twee keer dit bedrag van haar schoonmoeder hebben geleend.

Darmkanker

Ook werd duidelijk dat Ruud de Wild kampte met darmkanker. Het was voor beiden een moeilijke periode vol met stress, maar gelukkig vonden de twee steun bij elkaar. Het stel is inmiddels vier jaar samen.

Buren

In 2020 bekroonde het stel hun relatie door samen te gaan wonen. In 2020 kocht Olcay haar dubbele bovenhuis voor de prijs van 1.425.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1,5 miljoen euro. Vervolgens kocht het stel in hetzelfde jaar samen een pand aan de Herengracht in Amsterdam voor 850.000 euro en namen er een hypotheek op van 1.250.000 euro. Na de verbouwing wisten ze het huis met een winst van een half miljoen euro weer te verkopen.

Vervolgens is Ruud ingetrokken bij Olcay in haar bovenhuis. Maar verbazingwekkend genoeg heeft Ruud vorig jaar het pand onder dat van zijn vriendin gekocht voor een prijs van 1.250.000 euro. Ook Ruud heeft er een hypotheek van 1,5 miljoen euro op gevestigd. Het ene pand staat op de naam van Olcay, en het andere op de naam van Ruud. Feitelijk zijn ze nu dus buren.

Waarom Ruud het pand onder Olcay’s woning heeft gekocht is onduidelijk. Het dubbele bovenhuis van Olcay heeft namelijk genoeg kamers. Heeft hij het nodig om zich af en toe terug te kunnen trekken? Of wil hij het huis gaan gebruiken voor andere doeleinden?

Tags

BURENGRACHTENPANDOLCAY GULCENRUUD DE WILD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie