Olcay zwijgt over geheimen van Oranje-prins

Door: Mees Botschuijver
06-03-2019

Olcay Gulsen is goed bevriend met prins Constantijn en prinses Laurentien. Maar is deze vriendschap wel te combineren met haar werk voor roddelprogramma RTL Boulevard?

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Goed, RTL Boulevard is misschien niet meer zo venijnig als in de toptijd, toen Albert Verlinde en Beau van Erven Dorens nog sámen aan één desk zaten. Maar zo nu en dan wordt er toch ingegaan op de privébeslommeringen van BN’ers en onze royals.

Tegenover Story geeft presentatrice Olcay Gulsen toe dat ze sinds enige tijd een warme relatie heeft met prins Constantijn en diens echtgenote Laurentien. Maar is die vriendschap wel met haar werk te combineren?

Volgens Olcay is dat absoluut het geval. In Story zegt ze: ,,In Boulevard zul je me nooit iets horen vertellen over wat ik doe of bespreek met Laurentien en Constantijn. Maar dat geldt voor veel meer zaken, hoor. Als ik alles wat ik weet in Boulevard zou roepen, dan houd ik niemand meer over.”

Frustrerend

Dat klinkt chique, maar tegelijkertijd zal het voor de redactie frustrerend zijn dat verslaggevers en redacteuren 24/7 op nieuws jagen, maar dat de ‘vaste gezichten’ achter de desk eventuele geheimen voor hen verzwijgen…

 

Meer DenD