Olcay Gulsen zet grote stap na relatiebreuk met Ruud de Wild

Olcay zet grote stap
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Olcay Gulsen is het nieuwe jaar goed begonnen. Ze laat aan RTL Boulevard weten nu ook de onderste verdieping van haar huis, die voorheen van Ruud was, te hebben gekocht. Het stel ging afgelopen zomer uit elkaar.

Olcay en Ruud zetten afgelopen zomer een punt achter hun relatie. Voor de breuk waren de twee druk bezig met klussen in hun huis, maar nu de twee uit elkaar zijn, staat Olcay er alleen voor. Vrijdag maakte ze op Instagram Stories bekend dat ze ook de onderste verdieping van het pand heeft gekocht.

Nieuw begin

,,New beginnings”, schrijft de onderneemster bij het bericht. ,,Ik heb getekend voor de onderkant van het pand waarin ik woon. Die was van Ruud”, legt Olcay uit aan RTL Boulevard. ,,Dus een nieuw begin voor mij.”

Uit elkaar

Olcay kondigde afgelopen zomer op Instagram aan dat zij en Ruud niet langer een stel zijn. ,,Er is niet iemand anders, geen gedoe en geen ruzie”, liet ze haar volgers weten. Op haar website gaf ze later een uitgebreidere uitleg. ,,Natuurlijk zijn er veel mensen die liever met hun beste vriend hun leven doorbrengen en ik begrijp dat ook zeker. Niets is fijner dan met iemand zijn die je vertrouwt en die goed in elkaar steekt. Toch was er steeds die twijfel bij ons beiden die op verschillende momenten terugkwam.”

Bekentenis

Twee weken geleden deelde Gulsen nog een bijzondere bekentenis op Instagram. Ze deelt met haar volgers dat ze haar ex Ruud de Wild mist… ,,Oeps… Vergeten dat ik zelf moet rijden”, schreef Olcay bij een foto waarop te zien is dat ze op de passagiersstoel zit in plaats van achter het stuur. Kennelijk mist Olcay haar ex Ruud, die haar in het verleden overal naartoe bracht.

Tags

OLCAY GULSEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck