Olcay heeft geleende 100.000 euro terugbetaald aan ex-schoonmoeder

Olcay heeft schuld terugbetaald
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Olcay Gulsen heeft het geld dat ze ooit geleend heeft van haar ex-schoonmoeder Margot Verlaan terugbetaald. Bram Mous, de advocaat van Margot, vertelt aan De Telegraaf dat Olcay de 100.000 euro eindelijk heeft overgemaakt.

Olcay en Margot, de moeder van haar ex Frans Ghazi, waren al acht jaar in strijd over geld. Olcay zou destijds tweemaal 50.000 euro van Margot hebben geleend omdat haar modebedrijf SuperTrash in zwaar weer verkeerde. Olcay heeft het bedrag nooit terugbetaald.

Terugbetaald

Tot nu, want volgens Bram Mous, de advocaat van Margot, heeft Olcay het bedrag eindelijk overgemaakt. ,,Onlangs is het geld op de rekening van mijn cliënte teruggestort”, vertelt hij aan De Telegraaf. ,,Ze is enorm opgelucht. De impact van al die rechtszaken was groot.”

Volgens Bram Mous kan Olcay nog in hoger beroep gaan. ,,Maar de kans dat Olcay in beroep gaat, acht ik klein. Anders had ze nooit het geld overgemaakt…”

Afspraken

Volgens de advocaat waren er destijds mondelinge afspraken gemaakt over een terugbetalingsregeling. Maar omdat Olcay maar niet betaalde, stapte Margot in 2022 naar de rechter. Olcay beweerde dat ze nooit geld had geleend van Margot. Zij zei juist dat de 100.000 euro een terugbetaling was van Frans aan haar, vanaf de bankrekening van zijn moeder.

Meer bewijs

In een tweede zitting, die afgelopen najaar plaatsvond, oordeelde de rechter dat Margot te weinig bewijs had tegen Olcay. Ze kreeg tijd om nieuw bewijs te verzamelen en dat is er gekomen. Terwijl de serie van Olcay en Ruud werd uitgezonden op NPO 1, waar ze behoorlijk wat kritiek op hebben gekregen, kreeg Olcay te horen dat ze het bedrag alsnóg moest terugbetalen.

Tags

OLCAY GULSEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie