Oma en kleinzoon Hazes eindelijk samen op de foto

Door: Ditjes en Datjes
04-03-2018

Het gaat beter binnen de familie Hazes: oma Rachel is voor het eerst samen op de foto gespot met haar kleinzoon. André Hazes junior zette zijn moeder en de jongste Hazes-telg op Instagram.

Monique

Op de foto is kleine André te zien terwijl hij opkijkt naar zijn oma. Het tafereel speelt zich in het Japanse All You Can Eat restaurant Treasure in Almere.

,,Een restaurant waar een ieder zich thuis mag voelen, een warme informele sfeer, waar gastvrijheid voorop staat. dit gecombineerd met een bijzondere keuken”, aldus het motto van het restaurant.

En het leuke is: André jr heeft ook al de iPad ontdekt, zo is te zien op de foto van Monique.

Moeder Rachel en zoon hadden jaren een moeizame relatie en ook met zus Roxeanne had André geen contact meer. André en Rachel legden het afgelopen kerst bij toen ze tijdens een kerstdiner (ook bij een Japans restaurant) weer samen aan tafel zaten. Ook Monique, André’s vriendin, zat er erbij. Naar verluidt zouden Rachel en Roxeanne het niet eens zijn geweest met Andrés keuze voor Monique.

Hierna verbeterde de familierelatie: in januari was Rachel nog bij het optreden van haar zoon toen die voor de Vrienden van Amstel Live op het podium stond.

View this post on Instagram

Met oma ☺️

A post shared by 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) on

 

 

 

 

Meer DenD