Omroep MAX is de enige echte PUBLIEKE omroep

Omroep MAX
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Cijfers liegen niet. Daarom is Omroep MAX met ‘Denkend aan Holland’ en de Vakantieman de winnaar van de kijkcijferlijsten deze zomer.

Waar andere omroepen met het grootste gemak hun programma’s inkopen bij producenten, die hun marges financieren uit de belastingpot, of formats van buitenlandse zenders inkopen, gaat MAX onverstoord verder met gewone-mensen-tv.

Max profiteert volop van het feit dat de vorige generatie programmamakers, met André van Duin voorop, talentvoller is dan de huidige groep autocue-verslaafden. Kijk maar naar Op1 en dan zie je het verschil tussen talent en namaaktalent.

Het verschil in kwaliteit tussen de generaties is gênant groot. Vandaar dat de consequente keuze van Jan Slagter, oprichter van Omroep MAX, voor de ouderen een juiste bleek. Ook het MAX Magazine, het omroepblad, laat stijgende oplages zien. Andere omroepen besparen massaal op papier en inhoud, terwijl MAX heel verstandig de trouwe achterban goed weet te bedienen.

Bovendien buit MAX de ombudsfunctie goed uit. Of het nu gaat om reisvouchers of het nieuwe pensioenstelsel, MAX is bij de tijd, terwijl anderen hun neus ophalen voor de taaie werkelijkheid.

Niet voor niets vind je het nieuwe elan bij MAX en ook WNL, terwijl de rest van Hilversum blijft hangen in de stroperige omroeppolitiek. Omroep MAX dus, voor jong en oud, rijk en arm, voor iedereen. MAX sluit naadloos aan bij het nieuwe normaal.

Tags

JAN SLAGTERMAGAZINEOMROEP MAX

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck