Omtzigt doorbreekt stilte met Tweet over herstel

Pieter Omtzigt
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Nederlands politicus Pieter Omtzigt heeft van zich laten horen op Twitter. Na een behoorlijke periode radiostilte, is de oververmoeide CDA’er openhartig over zijn herstel. Deze gaat niet zoals gehoopt… Omtzigt legt daar de oorzaak van uit.

Oververmoeid

 Wat moesten de verkenners met de notitie ‘positie Omtzigt, functie elders’? Die vraag hield Nederland een langere tijd in de greep. Wat volgde na een behoorlijke mediastorm was radiostilte vanuit Omtzigt. Die zat oververmoeid thuis na de verkiezingen. Nu heeft de politicus van zich laten horen in een openhartige Tweet.

Gesprek gaat niet lukken

,Mark Rutte heeft mij gisteren per SMS aangegeven dat hij een gesprek wil met mij, bij voorkeur as vrijdag”, begon Omtzigt in zijn Tweet. Rutte was gisteravond te zien bij Nieuwsuur en vertelde bereid te zijn tot een gesprek met CDA’er Omtzigt. De tweet van Omtzigt vervolgt: ,,Ik heb geantwoord dat ik altijd tot een gesprek bereid ben, maar dat het op dit moment niet lukt dit soort gesprekken te voeren.”

‘Aanhoudende stroom zaken rond mijn persoon’

Want het herstel gaat niet zoals gehoopt, aldus de politicus. ,,Ik hoopte eerder weer aan het werk te kunnen, maar mijn herstel gaat langzamer dan gehoopt door de aanhoudende stroom zaken rond mijn persoon.” Dit is tevens de oorzaak dat Omtzigt niet veel actief is op Twitter. De politicus probeert rust te pakken en sociale media is daarbij geen uitzondering op de regel. 

Tags

MARKMARK RUTTEOMTZIGTPIETER OMTZIGTRUTTE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck