Onbegrip voor Johan Derksen na gesprek Ellie Lust

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het nieuwe programma van Ellie Lust, Ellie aan de verkeerde kant, werd maandagavond voor het eerst uitgezonden. De voormalig politieagente gaat in gesprek met mensen die een mening hebben over homoseksualiteit. Ellie ging daarom praten met Johan Derksen.

Karakter

De voetbalanalist heeft zich meerdere malen negatief uitgelaten over homoseksuelen. Vooral in het programma Voetbal Inside gaf hij zijn ongezouten mening, die niet iedereen kon waarderen. Ellie wil met hem in gesprek, en hoopt dat hij zijn uitspraken iets nuanceert. Helaas lijkt Johan dat niet van plan.

Sterker nog: Johan gaat nog een stukje verder. ,,Ik vind wel dat heel veel mensen uit die homoscene gevoelig zijn voor grappen, opmerkingen, meningen over de homoscene. Dan denk ik: joh, waar maak je je druk om? Ik adviseer slechts: wees eens een flinke jongen, kom uit de kast, heb er schijt aan!”, zegt hij tegen Ellie nadat ze vraagt of hij homo’s echt karakterloos vindt als ze bang zijn om uit de kast te komen. Vervolgens beschuldigt Johan Ellie ervan dat zij homoseksuelen tot slachtoffer wil maken.

Reacties

Op Twitter waren er vooral veel mensen die niet konden geloven dat Johan niet begreep wat Ellie bedoelde, en dat hij homoseksuelen echt zwak vindt.

 

https://twitter.com/joostwkvandeven/status/1155935651050614784

Er zijn ook mensen die denken van Johan het helemaal niet zo vervelend bedoelt, en dat hij en Ellie elkaar gewoon niet goed begrijpen.

 

 

Tags

ELLIE LUSTHOMOSEKSUALITEITJOHAN DERKSENPROGRAMMA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck