Onbekende neef erft huis prinses Diana: ‘William en Harry te jong’

Huis Diana gaat niet naar haar zoons
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Niet prins Harry en prins William erven het huis van prinses Diana, maar hun onbekende neef Louis Spencer. Louis, die eigenlijk acteur is, houdt zijn privéleven volledig buiten de schijnwerpers.

Het ouderlijk huis van prinses Diana zal door geen van haar zonen worden geërfd. In plaats daarvan gaat het naar hun neef, een acteur genaamd Louis Spencer. Dit komt door een Spencer-traditie waarbij de oudste mannen de landgoederen erven.

Leven buiten de schijnwerpers

Diana’s broer Earl heeft vier kinderen, waarvan Louis de jongste is. Maar omdat hij drie zussen heeft, erft hij het 13.500 hectare grote landgoed Althorp in Northamptonshire waar prinses Diana begraven ligt.

Louis houdt zijn privéleven altijd al buiten de schijnwerpers. ,,Hij houdt zijn leven volledig privé en doet zijn eigen ding. Hij is een zeer getalenteerde acteur”, zegt een bron dichtbij Louis tegen de Telegraph.

Samen met zijn drie grote zussen groeide Louis op in Kaapstad en verhuisde naar het Verenigd Koninkrijk om te studeren aan de Universiteit van Edinburgh. Volgens zijn oudste zus Lady Kitty Spencer, was het vanaf de geboorte van Louis al de bedoeling dat hij het huis zou erven. ,,Wij zijn altijd opgegroeid met het begrip dat Louis degene is die het erft”, aldus Kitty in The Telegraph.

Tags

ERFENISPRINS HARRYPRINS WILLIAMPRINSES DIANA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck