Ondergedoken Kanye wil scheiden van Kim

Kanye West
Door: Lies Jansen
22-07-2020

De verhalen rondom rapper en presidentskandidaat Kanye West lijken niet te stoppen. Nadat de 43-jarige rapper in tranen uitbarstte tijdens zijn eerste campagnebijeenkomst, verschenen er cryptische Tweets op zijn Twitter. Nu zit Kanye ondergedoken in een bunker en Twittert hij dat hij wilde scheiden van zijn vrouw Kim Kardashian.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Ondergedoken

Kanye zou zijn vrouw en haar familie niet meer vertrouwen. Hij gaf aan dat Kim hem met een arts ‘op zou willen sluiten’. De rapper lijdt namelijk aan een bipolaire stoornis en neemt op dit moment geen medicatie, waardoor Kim zich enorm zorgen maakt. Nu zit de rapper in een veilige bunker in hun ranch in Wyoming. „Hij heeft op zijn erf bij de ranch veel bouwwerkzaamheden uitgevoerd en veel daarvan is gericht op beveiliging. Er is een ondergrondse bunker, een ’panic room’ die gebouwd is voor de hele familie voor als er een noodsituatie zou uitbreken”, aldus een insider aan The Sun. 

Scheiden van Kim

Kanye maakte via Twitter bekend dat hij had willen scheiden van Kim sinds zij rapper Meek Mill had ontmoet in het Waldorf Hotel. Zijn Tweets zijn ondertussen van Twitter afgehaald. Hoewel de fans smeken om een verklaring van Kim, heeft zij aangegeven zich nog stil te houden. 

Meer DenD