Ongelooflijke transformaties van deelnemers My 600 lb Life

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Ieder seizoen van My 600 lb Life proberen te dikke mensen hun leven drastisch te veranderen. Het doel is om af te vallen door gezonder te eten, meer te bewegen en door het krijgen van een maagverkleining. Te zien is dat het vaak niet lukt, en de mensen té verslaafd zijn aan eten. Maar gelukkig zijn er ook een paar deelnemers wiens leven er na hun deelname positief door is veranderd.

Morris

Zo is er Melissa Morris. Zij is de eerste persoon ooit die te zien was in het populaire TLC-programma. Ze raakte door de hulp van dr. Nowzaradan kilo’s kwijt, maar ook nog een andere droom ging in vervulling door het programma: ze werd moeder. Toen ze zo zwaar was vertelden doktoren dat ze maar twee procent kans had om zwanger te worden, maar inmiddels is ze moeder van drie.

https://www.instagram.com/p/BZcfC-eFd5S/

https://www.instagram.com/p/BN9dK1GDj-l/

Feeder

Een van de meest opmerkelijke uitzendingen was die waarin Zsalynn Whitworth’s te zien was. Zij wilde ontzettend graag afvallen maar haar man was minder enthousiast. Hij was een ‘feeder;  en Zsalynn kon volgens hem niet dik genoeg zijn. Gelukkig besloot Zsalynn toch voor zichzelf en haar dochter te kiezen.

Inmiddels is Zsalynn gelukkig met een andere man, en heeft ze haar leven op de rit.

https://www.instagram.com/p/BEQyLY1QDQV/

Amber Rachdi

Iemand die tegenwoordig gebruik maakt door haar verkregen bekendheid door het programma, is Amber Rachdi. Zij heeft tegenwoordig een succesvol account op Instagram met meer dan 124.000 volgers. Daar post ze selfies, make-up tips en modetips.

Helaas heeft zij eens laten weten dat ze niet positief op het programma terugkijkt. De crew kon zich gedragen als pestkoppen en soms probeerde de productie haar dingen te laten doen die ze niet wilde.

https://www.instagram.com/p/BfDiBMwns6N/

 

https://www.instagram.com/p/BvKx5qaBVFH/

Overleden

Helaas heeft niet iedere kandidaat zo’n succesverhaal. Meerdere deelnemers zijn teruggevallen in hun slechte gewoontes en voor sommigen bleek de hulp te laat. De afgelopen jaren zijn meerdere deelnemers overleden. Kelly Mason en Robert Buchel overleden allebei aan een hartaanval. Hoewel ze al veel waren afgevallen, kon hun lichaam het toch niet aan.
Naast Kelly en Robert zijn er nog een aantal oud-deelnemers overleden, maar dan na de opnames. Zo overleed Sean Miliken in februari aan een infectie, en in augustus 2018 overleden James Bonner en Lisa Flemming. James pleegde zelfmoord.

Tags

KANDIDATENMELISSAMY 600-LB LIFE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck