Ongelukje Martien tijdens het klussen: ‘Waar is mijn kies?’

Martien zwaargewond tijdens verbouwing
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

In de nieuwe aflevering van Chateau Meiland was gisteren te zien hoe de Meilandjes druk aan het klussen zijn, maar te maken krijgen met de nodige tegenslagen. Zo krijgt Martien een ongelukje…

Chateau Meiland staat weer volledig in het teken van klussen. Naast het opknappen van het nieuwe pension, is de familie ook druk met het huis van Maxime én met het huis van Montana. Het klussen gaat dan ook niet zonder slag of stoot. De verbouwing van de woning van Montana gaat niet volgens plan waardoor ze genoodzaakt is langer bij Martien te blijven wonen.

‘Dacht dat het een stukje tegel was’

Montana laat weten dat het zeker nog een maand duurt voordat ze haar intrek kan nemen in de woning, omdat de keuken klaar moet zijn. Omdat er nog veel werk aan de winkel is besluiten Martien, Erica en Maxime haar een dagje te helpen.

Terwijl de familie bezig is komt Martien erachter dat zijn kies is afgebroken. ,,Ik dacht eerst dat het een stukje tegel was, maar ik moet nu toch wel echt naar een tandarts”, zegt Martien. Volgens Erica kan het ook makkelijker worden opgelost. ,,Dat wordt gewoon montagekit”, grapt ze.

‘Waar is mijn kies?’

Martien besluit het stukje kies tussen de klusspullen te bewaren zodat hij het straks mee naar huis kan nemen. Ondertussen gaat de familie verder met klussen en wanneer Martien later weer gaat kijken ziet hij de kies niet meer liggen. ,,Waar is mijn kies nou?”, roept hij uit. Gelukkig duikt het stukje kies later weer op.

Tags

CHATEAU MEILANDMARTIEN MEILANDMEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck