Onrust in straat Montana Meiland? ‘Rogier Smit is haar nieuwe buurman’

Help! Rogier is mijn nieuwe buurman
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sinds de breuk met Frank Jansen heeft Rogier Smit op veel plekken gewoond. Nu zou hij de nieuwe buurman zijn van Montana Meiland en dat zou voor enige onrust zorgen…

Rogier woonde in een benedenhuis in de Haagse Archipelbuurt, niet ver verwijderd van zijn ex-man Frank Jansen. Maar al snel ruilde hij Den Haag om voor Leeuwarden, waar hij een vakantiebungalow huurde. Nu zou Rogier wéér verhuisd zijn.

Buurman Montana

Volgens weekblad Party woont Rogier momenteel bij een vriend, die toevallig in dezelfde straat woont als Montana Meiland. ,,Deze vriend zou wel van een feestje houden en dus vrezen sommigen dat Rogier weer terug zal vallen in zijn oude ongezonde leefstijl”, schrijft Party.

‘Geen fan’

Overigens is het ook nog maar de vraag of Montana blij is met haar nieuwe buurman, aangezien Rogier Martien ’te gay’ en een ‘schreeuwlelijk’ noemde. En dat viel uiteraard niet in goede aarde bij de Meilandjes. ,,Mijn familie en ik zijn totaal geen fan van Frank en Rogier”, zei Martien al eerder.

Moddergooien

Erica deed daar nog een schepje bovenop. Zij begreep niet waarom Frank en Rogier met modder bleven gooien naar elkaar. ,,Daar kan ik me niets bij voorstellen. Dat zouden wij nooit doen”, sneerde ze. ,,Martien en ik hebben altijd respect voor elkaar, dat soort verhalen zouden wij niet over elkaar rondstrooien.”

Tags

MONTANA MEILANDROGIER SMIT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck