Onthuld: Songfestival-outfit S10 gekopieerd van Froukje?

S10 outfit kopie?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Stien den Hollander, S10, droeg een bijzondere outfit tijdens de halve finale van het Songfestival. Velen vonden haar outfit ’te bloot’ omdat haar buik te zien was. Maar Stien noemde het juist haar ‘favoriete outfit ooit’. ,,Het is echt een representatie van wie ik ben”, zei ze. Toch blijkt haar outfit niet heel bijzonder te zijn, want haar vriendin Froukje werd er al eerder in gezien…

De ontwerpers Viktor & Rolf kregen de eer om de Songfestival-outfit van Stien te maken: een lange zwarte broek, witte sneakers en een kort jasje dat aan de voorzijde open is. Stien voelde zich helemaal op haar gemak in de outfit.

‘Favoriete outfit ooit’

,,Ik heb zóveel jurken gepast. Het leek wel voor mijn bruiloft, het waren de meest ‘sicke’ haute-couturejurken. Ik heb ze allemaal gepast, maar een pak past nu het best bij me. Het is mijn favoriete outfit ooit”, zei Stien op een persmoment in Turijn. ,,Het is echt een representatie van wie ik ben. Het is heel erg Viktor & Rolf én het past heel erg bij alle stijlen waar ik van houd.”

Zangeres Froukje droeg het al eerder

Maar hoewel de outfit van Stien door velen bijzonder wordt genoemd, verscheen een andere zangeres al eerder in de outfit. Tijdens de uitreiking van de Edison Pop 2022 droeg Froukje een bijna identiek pak mét blote buik.

Stien was zelf ook aanwezig bij Edison Pop en stond die avond zelfs nog met Froukje op het podium. De twee zangeressen hebben veel met elkaar gemeen: niet alleen hun succes, stem én nummers lijken op elkaar, ook blijken ze dezelfde kledingsmaak te hebben.

Het is niet bekend waar de outfit van Froukje vandaan komt, maar het lijkt wel sprekend op de Songfestival-outfit van Stien. Zou Stien de outfit zo mooi hebben gevonden dat ze stiekem bij haar vriendin heeft afgekeken?

Tags

COPYCATEUROVISIE SONGFESTIVALFROUKJEONTHULDONTHULLINGS10SONGFESTIVALSTIEN DEN HOLLANDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck