Onthulling: Liefdessprookje Monique en André op herhaling?

Liefdesgeluk Monique en André op herhaling
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

De beelden liegen niet: Monique en André hebben elkaar weer gevonden. Zo lijkt het althans. Het ongelooflijke liefdesdrama van de afgelopen jaren heeft alles in zich van een happy end. Monique Westenberg zou toch weer gevallen zijn voor de charmes van André, de vader van hun zoontje Dré.

Privé zegt het bewijs in handen te hebben dat het licht weer op groen staat. Eind goed al goed, kopt het familieweekblad, die Yvonne Coldeweijer nog een sneer verkoopt op de cover: ‘Dit is pas echt juice’.

Verzoening?

De onthullende foto’s van het stel werden gemaakt in een zwembad bij Orlando. Monique heeft haar armen geslagen om de getatoeëerde schouders van de zanger, terwijl ze in het zwembad kijken hoe hun zoontje André zich vermaakt. ,,Als dit geen verzoening is, wat is het dan?’, wordt hardop afgevraagd.

André laat al heel lang niets meer van zich horen na zijn stukgelopen affaire met Sarah van Soelen. Hij verdween uit de publiciteit, ging in retraite, terwijl de geruchtenmachine zeker de laatste weken weer op volle toeren draaide. Monique houdt ook vakkundig de boot af als het gaat of er sprake is van een verzoening tussen haar en de man die haar enkele jaren geleden nog heel romantisch ten huwelijk vroeg en haar later als een baksteen liet vallen.

Toneelstukje

Of kijken we gewoon naar een papa en een mama die met hun zoontje gewoon een hele leuke tijd hebben? Als gezinnetje dan, en niet meer dan dat. Worden de fans voor de zoveelste keer gefopt met een toneelstukje of is er meer aan de hand?

Een fototeam van het weekblad ging op een geheime missie en vond de ‘familie Hazes’, die zich onbespied waande, in een ‘bescheiden’ resort in Florida. De cameraploeg van Videoland die een documentaire maakt over de privé-perikelen van de zanger was kennelijk al vertrokken. De documentairemakers waren in geen velden of wegen te bekennen.

,,Dré zag zijn ouders hier weer volop van elkaar houden en genieten”, is de conclusie van Privé.

Het vermoeden is dat Monique en André zwijgen over het nieuwe geluk in verband met het geheimhoudingscontract voor de tv-serie.

Tags

ANDRÉ HAZESFLORIDAMONIQUE WESTENBERGPRIVEVIDEOLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck