Onverkoopbare villa Glennis Grace tóch verkocht

Glennis Grace
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het is Glennis Grace toch uiteindelijk gelukt. Haar villa in Almere stond meer dan een jaar in de verkoop, maar nu zijn toch echt de kooppapieren ondertekend. Dat betekent dat de grote droom van de zangeres eindelijk kan uitkomen.

Terug naar de Jordaan

Glennis komt oorspronkelijk uit de Amsterdamse Jordaan, en dat is goed te horen. Toch verhuisde ze jaren geleden naar Almere, maar daar heeft ze haar draai nooit echt kunnen vinden. Ze wil dus niets liever dan samen met haar zoon terug verhuizen naar de Jordaan.

In 2008 kocht de zangeres de woning voor 645.000 en begin 2019 zette ze de villa weer in de verkoop. Ze wilde 750.000 euro ervoor hebben, maar al snel werd duidelijk dat ze dit niet ging kregen. Ze zakte in totaal 60.000 en de laatste vraagprijs was dan ook 690.000 euro. Het is maar de vraag of de kopers de woning ook hebben aangekocht voor dit bedrag of dat ze flink onder de vraagprijs hebben geboden.

Financiële tegenvaller

Glennis maakt dus maar weinig winst op de verkoopprijs en financieel gaat ze er helemaal niet op vooruit. Ze liet namelijk in 2008 een hypotheek van 830.000 euro op de woning vestigen. Flink boven het bedrag waarvoor de villa nu verkocht is dus. Daar zal Glennis niet heel rouwig om zijn, want nu kan ze eindelijk terug naar haar geliefde Amsterdam.

Tags

ALMEREAMSTERDAMGLENNIS GRACEJORDAANVERHUIZENVERKOCHTVRIENDWONINGZOON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck