Ook Argentijnen enthousiast over serie Máxima: ‘Wanneer kunnen wij het zien?’

Argentijnen fan van Máxima
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Máxima, de serie die over het leven van koningin Máxima gaat, is vanaf morgen eindelijk te zien. Videoland deelt vandaag alvast een voorproefje op Instagram en ook Argentijnen reageren enthousiast. ,,Wanneer kunnen wij het zien?”, luidt het.

Videoland heeft op Instagram een voorproefje gedeeld van wat kijkers kunnen verwachten van de serie. ,,De eerste twee afleveringen van Máxima zijn vanaf morgen te zien!”, luidt het op de Instagram van de streamingdienst.

Argentijnen enthousiast

Volgers reageren enthousiast op het fragment. Niet alleen Nederlanders, maar ook Argentijnen zijn razend benieuwd naar de serie. ,,Ik moet dit zien. Delfina Chavez, geweldige Argentijnse actrice, een trots voor ons”, reageert een Argentijn onder de beelden. Een ander vraagt zich af wanneer de serie te zien is in Argentinië. ,,Ik wil dit zien. Maar wanneer komt dit in Argentinië? En waar?”

Serie Máxima

De serie vertelt het levensverhaal van koningin Máxima en wordt gedraaid in Argentinië, New York, Spanje en Nederland. De serie start bij de ontmoeting met Willem-Alexander in Sevilla in 1999. Vanaf het moment dat Máxima aan de zijde van de Nederlandse kroonprins verschijnt, staat ze in de schijnwerpers. De serie is vanaf 20 april te zien op Videoland.

Tags

KONINGIN MAXIMA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck