Ook dít verbiedt Sylvie Meis op haar huwelijk

Sylvie Meis
Door: Eva Steins
07-09-2020

Over minder dan twee weken gaat het gebeuren: Sylvie Meis stapt in het huwelijksbootje met haar verloofde Niclas Castello. De details over het huwelijk komen steeds meer naar boven en ook Sylvie’s bizarre eisen worden bekend. Zij doet er nog een schepje bovenop en verbiedt haar gasten hun mobiele telefoons mee te nemen naar de bruiloft.

Sprookjeshuwelijk

Het huwelijk van Sylvie en Niclas wordt er eentje uit een sprookjesboek. Het verloofde stel maakte eerder bekend te gaan trouwen in het pittoreske Florence. Sylvie wilt dat haar huwelijk een intieme sfeer krijgt en nodigde slechts zeventig vrienden en familieleden uit voor haar grote dag. Sylvie heeft al een paar voorproefjes gegeven en vertelde dat zij zal worden weggegeven door haar zoon Damían en trouwt in een jurk van maar liefst 28.000 euro.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

LEES OOK:

Sylvie’s enorme eisenlijst voor de bruiloft: ‘Rafael is er niet bij’

Diva

Sylvie kiest er bewust voor haar huwelijk klein te houden. Waar Sylvie het klein houdt met gasten, compenseert zij met een enorme waslijst aan eisen en richtlijnen voor de genodigden. In een interview met Bunte klapt zij uit de school over haar eisen en verwachtingen van haar huwelijksdag. Zo verbiedt de diva het gebruik van mobiele telefoons op het huwelijk, zij eist van haar gasten dat ze de mobieltjes thuishouden. Sylvie, die normaal de kleinste details van haar leven deelt op social media, wilt niet dat er beelden vrij worden gegeven van haar speciale dag. De gasten zullen het dus de hele dag zonder hun mobieltje moeten doen…

Eerste ontmoeting

Op het huwelijk komen de beste vrienden en familie van Sylvie en Niclas samen. Ook de ouders van het echtpaar zullen aanwezig zijn in Florence en zullen elkaar op het huwelijk voor de eerste keer ontmoeten. Rafaël van der Vaart, ex-man van Sylvie en de vader van Damían heeft laten weten niet uitgenodigd te zijn voor de ‘inner circle’ van Sylvie.

Meer DenD