Ook einde aan tv-carrière Frank en Rogier?

Frank en Rogier
Door: Charlotte Wijnen
10-05-2021

De bom is gebarsten tussen Frank en Rogier. Na hun scheiding zou er nu ook een einde komen aan de carrière van het tv-duo. Maar RTL legt de twee het zwijgen op.

Een halfjaar na de opnames van ‘Frank en Rogier checken in’ kreeg het stel flinke ruzie. De reacties van de kijkers op het gedrag van Rogier deden Frank beseffen wat voor beledigende aanmerkingen zijn echtgenoot op hem had. Daarmee barstte de bom en leek naast het huwelijk van de twee, ook een einde te komen aan de tv-carrière.

Te saai

De afgelopen maanden vroeg RTL zich af of er nog wel nieuwe opnames gepland konden worden. Frank en Rogier waren niet langer meer het spraakmakende stel dat een kijkcijferkanon was geworden met ‘Paleis voor een Prikkie’. De op- en aanmerkingen die het stel continu op elkaar had, bleken minder gespeeld dan de kijkers hadden verwacht.

Omdat het stel nog een tweejarig contract heeft bij RTL, maakte ze het programma ‘De druiventros: D’r op of d’r onder’. Maar de glans bleek er al snel weer af te zijn, meldt De Telegraaf.

De kijkcijfers bleven namelijk ver onder de verwachtingen en waren lang niet meer zo indrukwekkend als voorheen. Op sociale media barstte het los van de reacties: Frank en Rogier zijn te saai geworden.

Mond houden

Maar meer dan ‘het gaat goed met me’ wil Frank niet kwijt aan De Telegraaf als er wordt gevraagd naar de teleurstellende reacties en kijkcijfers. ,,Ik ben net terug van een heerlijke vakantie in Spanje en ik heb de uitzendingen nog niet kunnen bekijken. Ik geloof dat Rogier en ik er best tevreden over mogen zijn”, aldus Frank.

Volgens Frank mogen ze het privé dan wel niet meer met elkaar kunnen vinden, op tv voelt hij de connectie nog wel met Rogier. Verder mag hij er niets over zeggen. ,,Van Peter van der Vorst, onze tv-directeur, moeten we onze mond houden en ik heb beloofd dat ook te doen”, vertelt hij aan De Telegraaf. Over de toekomst van de twee bij RTL is nog veel onduidelijk.

Meer DenD