Ook Patty Brard wil eigen realityserie: ,,Er zit nog wel een laagje of tien onder”

Patty B
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Alles behalve saai noemt Patty Brard haar leven. Dat laat zij blijken in de verhalen van haar boek die ze heeft uitgebracht, haar eigen biografie. Maar er is nog veel meer dan dat. Zoveel dat de presentatrice het wel ziet zitten om een eigen serie over haar leven te laten maken.

Patty’s leven is absoluut niet gestopt bij haar boek. Dit vertelt zij in een podcast van Shownieuws. ,,Dat is nog wel een stukje verder gegaan en er zit nog wel een laagje of tien onder. Daar ben ik wel mee aan de slag aan het gaan.” aldus de presentatrice.

Interesse

Patty is ervan overtuigd een interessante serie van haar levensverhaal te kunnen maken. Zo overtuigd dat er zelfs al interesse in is getoond. De regisseur van Gooische Vrouwen, Will Koopman, heeft laten weten een mooi idee te hebben. ,,Dus daar zijn we ook nog mee aan het werk. Er gebeurt echt zo ontzettend veel.” vertelt Brard verder.

Ruzie met dochter

Brard en haar dochter Priscilla hebben jaren geen contact gehad. Tot september 2020, het moment wanneer de relatie weer een positieve wending kreeg. Patty wilde destijds een gesprek aangaan met haar dochter omdat ze niet eens meer kon herinneren waar hun ruzie over ging. Priscilla liet weten dat ze het niet altijd prettig heeft gevonden dat haar moeder een bekende Nederlander is een haar leven lang in de spotlights staat.

Geen letter gelezen

De presentatrice probeerde via haar boek de ruzie met haar dochter op te lossen. Maar Priscilla wilde geen letter uit het boek lezen. ,,Ze heeft het boek nog steeds niet gelezen, zei ze, maar ik zei: lees het maar, daar staat alles in. Ik heb mijn verhaal laten opschrijven, zodat er een streep onder kan.” aldus Patty.

Tags

Patty BrardPriscilla Nasirealityserie

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie