Ook tijdens kerst wonen André en Monique apart

2 aparte kersthuisjes voor André en Monique
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Ook dit jaar heeft Monique Westenberg haar huis laten versieren. Maar dit jaar staat er niet één, maar twee koekhuisjes. Wonen André en Monique ook tijdens kerst apart?

Monique pakt elk jaar groots uit met kerst. Ook dit jaar heeft ze een heel team ingeschakeld om haar woning te versieren. Het is een hoop werk, want Monique wil zoals elk jaar een écht ‘kersthuis’. ,,Ik kom nu thuis en ze zijn bezig met de jaarlijkse kerstversiering”, zegt Monique terwijl ze haar woning laat zien. ,,En nu ben ik dus heel benieuwd hoe het er in de woonkamer uitziet.”

Kerstboom

Volgens Monique is het nog ‘een ontplofte zooi’, maar de kerstboom staat al wel. ,,Ik denk dat dit echt de leukste kerstboom is die ik ooit heb gehad. Echt super leuk”, zegt ze enthousiast.

Twee huizen

Ook de rest van de woonkamer is versierd. Overal hangen lampjes en kerstballen en uiteraard mag een koekhuisje ook niet ontbreken. Maar in plaats van één huis, laat Monique zien dat ze twee koekhuisjes heeft. Het linkerhuis lijkt op haar woning en de rechter lijkt op de woning van André.

Apart wonen

André en Monique zijn alweer een tijdje officieel samen, maar ze hebben besloten om apart van elkaar te blijven wonen. ,,Dit klinkt misschien heel raar, maar wij hebben een vorm gevonden die voor ons goed werkt”, zei André eerder daarover. ,,Ik heb m’n huisje in Wilnis, zij woont hier bij Rotterdam en de manier waarop we het doen, dat werkt gewoon heel goed.”

Tags

ANDRE HAZESMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck