Oordeelt de media te veel? André reageert op alle commotie

André Hazes reageert op alle commotie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

André Hazes heeft een burn-out en neemt daarom de komende tijd rust. Volgens zijn management heeft de zanger tijd nodig ‘om weer op krachten te komen’. Een paar dagen geleden reageerde André nog zélf op alle commotie…

André deelt boodschap

Een paar dagen geleden plaatste André een foto op zijn Instagram. De boodschap die hij erbij schreef vertaalde hij naar het Japans. ,,Echte vriendschap betekent dat je je ware zelf mag zijn en er niet op beoordeeld wordt”, schreef André.

Het was de laatste foto die hij plaatste voordat vandaag bekend werd gemaakt dat hij een burn-out heeft. Volgens zijn management zijn de klachten te wijten aan de ‘roerige periode’ waar de zanger afgelopen maanden doorheen ging.

Oordeelt media te snel?

En hoewel André gewend is aan een turbulent leven, kreeg hij afgelopen tijd wel héél veel negativiteit over zich heen. Sinds hij Monique heeft verlaten voor Sarah, kan hij alleen maar op kritiek rekenen.

Het lijkt er dan ook op dat de boodschap die André op Instagram deelt, te maken heeft met de media. Vindt hij dat de media te snel over hem oordeelt?

Tags

ANDRE EN SARAHANDRÉ HAZESBURN-OUTSARAH VAN SOELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck