Op1-duo meer dan collega’s? Welmoed zoekt steun bij Jort Kelder

Welmoed zoekt steun bij Jort
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na de breuk met haar jeugdliefde, zocht presentatrice Welmoed Sijtsma steun bij haar Op1-collega Jort Kelder. Sindsdien zijn de twee erg close met elkaar. ,,Dat we zulke gesprekken voeren, zegt wel iets over onze goede band.”

Goede band

Welmoed Sijtsma was al sinds haar zeventiende samen met jeugdliefde Erik Egberts, maar een bruiloft is er nooit gekomen. Begin dit jaar strandde deze relatie en daar had Welmoed veel verdriet van.

Maar gelukkig kon de presentatrice uithuilen op de schouder van haar collega Jort Kelder. ,,Ik kan heel goed met Jort praten. Hij is heel open en eerlijk”, vertelt Welmoed in weekblad Story. ,,Hij heeft zelf ook het nodige meegemaakt op liefdesgebied. Dat we zulke gesprekken voeren, zegt wel iets over onze goede band. Jort is echt een lieve man.”

Welmoed noemt Jort ‘schatje’

Welmoed is erg onder de indruk van Jort. Omdat hij zoveel kennis heeft, voelde ze zich in het begin onzeker naast hem. ,,Ik was behoorlijk onder de indruk van Jort en dacht: deze man is een wandelende encyclopedie. Ik kan vanaf nu vierentwintig uur per dag gaan lezen en dan kom ik nog steeds niet in de buurt van wat hij allemaal weet!”

En dat ze haar collega erg waardeert, blijkt ook aan een foto die ze postte op Instagram. Ze was op Curaçao en leek haar ‘schatje’ erg te missen. ,,Na even uitwaaien met m’n ene dushi, vanavond weer vertrouwd naast m’n andere dushi”, schreef Welmoed.

Tags

JORT KELDEROP1TALKSHOW OP1WELMOED SIJTSMA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck