Op1-kijkers in shock na valpartij gast: ‘Stop de uitzending!’

Op1 valpartij
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een bizar moment tijdens de live-uitzending van Op1 gisterenavond. Corlien Doodkorte, één van de gasten, viel buiten het beeld van de camera’s. Ondertussen bleef de talkshow uitzenden. ,,Ze bloedt!”

Corlien Doodkorte, die aan Parkinson lijdt, was gisterenavond te gast in de studio van Op1. Aan het einde van de uitzending zou ze vertellen over genezing na bidden, maar zo ver kwam het niet: tijdens de uitzending viel ze plotseling op de grond.

‘Ze is aan het bloeden’

Terwijl andere gasten Corlien te hulp schoten, probeerden Charles Groenhuijsen en Margje Fikse aan de kijker uit te leggen wat er aan de hand was. ,,Ondertussen is er hier wat consternatie in de studio, want een van de gasten is gevallen”, vertelde Margje geschrokken. ,,Ik weet even niet hoe wij dat nu gaan oplossen. Ze wordt op dit moment overeind geholpen. Ze is aan het bloeden en het gaat niet goed. De mevrouw wordt op dit moment weggehaald. Ze moet even geholpen worden. Dit is heel erg vervelend.”

Uitzending gaat door

Ondertussen ging de uitzending gewoon door. Aan het eind van de uitzending kwam Margje nog met een update over Corlien. ,,Ik wil even vertellen dat het ondertussen goed gaat met mevrouw. Ze heeft alleen nog een bloedneus en een schaafwond. Dit was Op1 voor vanavond.”

‘Live verslag’

Kijkers zijn in shock na het zien van de uitzending. ,,Gast bezeert zich tijdens live uitzending. Vroeger kwam er dan een bordje ‘even geduld svp’ in beeld. Tegenwoordig doen we live verslag”, twittert een kijker. En een ander: ,,Waar kijken we naar? ‘Mevrouw bloedt hier bijna dood, we gaan naar het volgende onderwerp.”’

Tags

OP1

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck