Opeens mysterieus signaal prinses Charlene aan Albert

Charlene van Monaco|prinses Charlene
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Dat het niet lekker loopt tussen prinses Charlene en haar man prins Albert van Monaco is inmiddels geen geheim meer. Dit weekend was er echter opeens een mysterieus signaal, een teken van leven van de prinses.

De viering van 10 jaar huwelijk gaat ze niet meemaken in het vorstendom luidde vorige week haar boodschap, maar nu feliciteerde Charlene opeens publiekelijk haar man.

De 43-jarige ex-zwemster verblijft alweer drie maanden in haar geboorteland Zuid-Afrika, waar ze volgens de officiële lezing wordt behandeld voor een neus-, oor- en keel-infectie.

Felicitatie

De felicitatie van Charlene aan Albert met het jubileum is nogal opzichtig. Ze prees Albert voor het feit dat ze twee kinderen hebben, de tweeling Gabriella en Jacques.

De opmerkelijke ‘felicitatie’ gaat bovendien gepaard met een gelikt filmpje met daarin enkele hoogtepunten van de afgelopen 10 jaar. Het huwelijk van van toen krijgt een prominente plek in deze video. Alles wordt uit de kast gehaald om aan de buitenwereld te laten zien dat er niets aan de hand is: alles is koek en ei, zo lijkt het althans.

In overleg met prins Albert?

Of de publicatie in overleg is gebeurd met Albert is niet bekend. De prinses zou balen van de geruchten over mogelijke andere nazaten van haar man, naast de tweeling die ze samen hebben. Ze is in Monaco overigens al het afgelopen half jaar niet meer gesignaleerd.

LEES OOK: Keert Charlene niet terug naar prins Albert?

De boodschap werd gepost nadat bekend was geworden dat Charlene niet naar Monaco zou komen en de speculaties over het einde van het huwelijk losbarstten. Charlene was trouwens in mei nog wel te zien op safari in KwaZulu-Natal waar ze namens haar eigen foundation aandacht vroeg voor de illegale stroperij.

Tags

MONACOPRINS ALBERTPRINSES CHARLENE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie