Ophef over treitervideo broer Meghan Markle

Treitervideo Meghan's broer zorgt voor ophef
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er is ophef ontstaan over een video die Thomas Markle jr., de halfbroer van Meghan Markle, op Youtube heeft gedeeld. In de beelden treitert hij zijn zus…

Met een zwarte pruik, een tiara en een kussen onder zijn trui verschijnt Thomas op Youtube. Hij noemt zichzelf ‘Me-gain’, een bijnaam die internettrollen voor Meghan gebruiken. In de video, die bijna anderhalf uur duurt, maakt Thomas zijn halfzus belachelijk.

Brief

Thomas heeft naar verluidt al meer dan tien jaar niet met Meghan gesproken, maar haalde wel meerdere keren keihard naar haar uit. In 2018 schreef hij een brief aan prins Harry waarin hij hem waarschuwde voor de vrouw met wie hij oud wilde worden.

,,Ze zal je leven ruïneren, zoals ze dat bij ons allemaal ook heeft gedaan”, schreef hij in de brief. ,,Geld en roem hebben haar kapotgemaakt. Vraag maar eens aan Trevor Engelson waarom hun huwelijk in 2013 op de klippen was gelopen. Eerst verafgoodde ze hem, maar toen ze hem niet meer nodig had voor haar carrière, werd hij door Meghan keihard gedumpt. Wij waren één familie, groeiden met elkaar op, maar ineens schaamde ze zich dood voor ons.”

‘Persoonlijkheidsstoornis’

Ook met halfzus Samantha Markle heeft Meghan geen goede band. Samantha stapte onlangs voor de derde keer naar de rechter omdat Meghan volgens haar ‘kwaadaardige, kwetsende en schadelijke leugens’ had verteld in het Oprah-interview. Meghan vertelde onder meer dat Samantha haar achternaam in Markle veranderde toen bekend werd dat Meghan een relatie had met Harry. Samantha, die haar halfzus beschrijft als iemand met een ‘narcistische persoonlijkheidsstoornis’, eiste 75.000 euro schadevergoeding.

Meghan won de zaak. De rechter besloot dat de zaak nooit meer voor de rechter kan worden gebracht, omdat Samantha geen goede onderbouwingen had voor haar beweringen.

Tags

MEGHAN MARKLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck