Opmerkelijke aflevering The Voice Of Holland

TVOH
Door: Lies Jansen
18-01-2020

Afgelopen vrijdag was er een zeer opmerkelijke en ‘trending’ aflevering te zien van ‘The Voice Of Holland’. Zo was er volgens de kijkers een ongemakkelijk moment voor jurylid Lil’ Kleine, deed Anouk een discriminerende uitspraak en ontbrak in een vooruitblik een deel van de jury.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Lil’ Kleine ‘theatraal’

Eerder schreven we al over kritiek op rapper Lil’ Kleine als jurylid The Voice Of Holland. Ook na de aflevering van gisteravond was het weer raak. Twitter stond vol met berichten over een ongemakkelijk moment voor Kleine.
Lil’ Kleine, ook wel bekend als Jorik Scholten, is jurylid bij The Voice Of Holland. Samen met Anouk, Ali B en Waylon hebben ze de taak opkomend talent te coachen. Gisteravond was een vrij afstandelijke Kleine te zien. Terwijl Anouk en Ali B een knuffelmoment hadden, wegens de goede battle van Team Ali, keek Kleine volgens veel kijkers nogal ‘theatraal’ weg. Termen als ‘chagrijn’ en ‘zielenpiet’ verschenen op internet.

Anouk met discriminerende opmerking

Maar ook Anouk kreeg kritiek over zich heen. Toen ze keiharde feedback gaf op een 38-jarige man, werd er door kijkers gesproken over leeftijdsdiscriminatie. Volgens Anouk zou de man na zoveel jaren in de muziekbranche te werken op deze leeftijd, zijn kans op doorbraak niet meer hebben.

Artikel gaat onder Tweets door.

Volgende aflevering geen Ali B en Anouk?!

Volgende week zal de aflevering zonder juryleden Ali B en Anouk zijn. In de vooruitblik waren Marco Borsato en Sanne Hans op de stoelen van de jury te zien.

Binnenkort zal de nieuwe jurysamenstelling van het programma bekend worden gemaakt.

 

 

 

 

 

Meer DenD