Blijft Lil Kleine coach bij The Voice?!

Lil Kleine
Door: Lies Jansen
09-01-2020

Komende weken gaat RTL zich weer beraadslagen over de jurysamenstelling van The Voice Of Holland. Voor nu bestaat de jury uit Ali B., Waylon, Anouk en Jorik Scholten, ook wel bekend als: Lil Kleine. Maar bij een nieuw seizoen voor Kleine, worden veel vraagtekens gezet.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Over een vervolg voor de coaches laat RTL aan het AD weten: ,,Net als ieder jaar nemen we ook dit jaar de coachsamenstelling weer onder de loep. Dat proces gaat nu een beetje beginnen. We kunnen daarom op dit moment nog geen uitspraken doen over de coachsamenstelling van volgend seizoen””

‘Slechtste coach ooit’

De Nederlandse rapper heeft het zwaar te verduren. Op Twitter uiten een hoop kijkers kritiek en wordt hij de slechtste coach ooit genoemd. Daarnaast heeft de ruzie tussen Anouk en Kleine voor extra negativiteit gezorgd. Zo zou hij haar hebben uitgescholden. Geen slimme zet, gezien hij hier de sympathie van veel kijkers mee heeft verloren. De aanleiding van de ruzie is morgen tijdens ‘The Voice’ te bekijken.

Anouk wel of niet bij liveshows?

Het was nog even spannend of Anouk tijdens de liveshows, vanaf 7 februari, wel aanwezig zou zijn. Ze heeft een tijd geleden aangegeven nooit meer met Kleine in dezelfde studio te willen zitten. Maar onlangs liet ze op Instagram weten: ,,Ik zit gewoon in die stoel hoor bij de liveshows, no worries.”

Meer DenD