Opnieuw groot verlies voor prinses Mabel

Weer enorm verlies voor Mabel
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na het verliezen van haar grote liefde prins Friso, heeft prinses Mabel opnieuw te maken met een groot verlies. Ze heeft in alle stilte afscheid moeten nemen van haar zusje Nicoline.

Nicoline Wisse Smit bracht vorig jaar naar buiten dat er bij haar kanker was geconstateerd. Ze was getroffen door een agressieve variant, maar ze besloot de strijd aan te gaan met alles wat ze in zich had. Maar ondanks haar dappere strijd heeft Mabel onlangs afscheid moeten nemen van haar jongere zus.

Groot verlies

,,De familie heeft besloten het nieuws binnenskamers te houden”, vertelt een bron aan weekblad Story. ,,Nicoline is op 12 november overleden en zes dagen later heeft haar uitvaart plaatsgevonden in kleine kring.”

Enorme klap

Nicoline laat haar partner Robert Jan Galema en haar 23-jarige dochter Lotte achter, die ze kreeg met haar ex-man Hugo Crombag. En ook voor Mabel zal het overlijden van haar zusje een enorme klap zijn. Volgens Story was Mabel de afgelopen maanden vaak in Nederland te vinden om bij haar zieke zus te zijn.

Gebruinde huid

Nicoline schreef op haar website veel over haar ziekte. Zo schreef ze dat ze in een winkel aan de praat raakte met een verkoper. ,,Op een goed moment zegt hij iets over mijn gebruinde huid. Zal ik hem vertellen over de pillen die ik slik? Dat die bruine huid het gevolg is van de behandeling. Maar als ik dat doe, werkt het als een dominospel”, schreef Nicoline. ,,Immers, uitleggen dat ik amper in de zon heb gezeten, maar heel snel kleur en dat dit vermoedelijk een bijwerking is van de pillen van het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis, brengt het gesprek automatisch op kanker. En soms, heel soms, heb ik daar simpelweg geen zin in. Dus kijk ik hem aan en zeg met een stralende lach: ‘Ik ben zonnebankuitbater van beroep’.”

Tags

PRINSES MABEL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck