Opnieuw indringers in huis Harry en Meghan

Alarm gaat af bij huis Harry en Meghan
Door: Charlotte Wijnen
25-07-2022

Er zijn opnieuw indringers in het huis van Harry en Meghan geweest. Slechts in twaalf dagen tijd is het alarm twee keer afgegaan waarop de politie met volle snelheid naar de woning reed.

Het eerste alarm ging op 19 mei om kwart voor 6 ’s middags. Op dat moment waren Harry en Meghan vermoedelijk met hun twee kinderen Archie en Lilibet in het huis.

Twee indringers in twaalf dagen

Al snel daarna, op 31 mei, ging het alarm wéér af. Dat was enkele uren voordat het gezin naar Groot-Brittannië vloog voor het regeringsjubileum van Queen Elizabeth. Beide oproepen in mei werden geregistreerd als ‘indringer’, ‘eigendomscriminaliteit’ en ‘verdachte omstandigheden’, zo meldt The Sun.

Meerdere verdachte situaties

Uit politiegegevens blijkt dat er in de afgelopen 14 maanden zelfs zes keer een ‘verdachte situatie’ heeft plaatsgevonden. Volgens koninklijk expert Angela Levin reden tot zorgen.

,,Misschien moet Harry zich meer concentreren op de veiligheid in Californië in plaats van klachten te maken over zijn veiligheid in Groot-Brittannië”, zegt ze in The Sun. ,,Na twee waarschuwingen voor indringers in 12 dagen, zou hij zeker de bescherming van zijn familie in de VS tot zijn prioriteit moeten maken.”

Man opgepakt

En deze incidenten zijn niet de eerste in het huis van Harry en Meghan. De politie in Montecito pakte een 37-jarige man op die tijdens kerst in 2020 het land bij het huis binnendrong. De eerste keer, op kerstavond, kwam de man er vanaf met een waarschuwing. Maar op tweede kerstdag keerde de man weer terug waarop hij werd opgepakt.

Meer DenD