Opnieuw kritiek op borsten Roxeanne

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Volgens fans straalde Roxeanne Hazes afgelopen weekend tijdens de Holland Zing Hazes-concerten. Ze zou er prachtig uitzien en mooi hebben gezongen. Op haar Instagram klinkt echter een heel ander geluid. Daar krijgt de zangeres bakken kritiek op haar nogal pikante outfit.

Bloot

‘Soms moet je wel weten wat je wel en niet kan dragen. Sorry hoor, maar hier heb je het figuur niet voor’, klinkt de eerste negatieve reactie op de foto die Roxeanne dit weekend postte op haar Instagram. Op de foto draag ze een zilveren glinsterend broekpak die weinig aan de verbeelding overlaat. Ze heeft blote armen, een blote rug, maar waar volgers vooral kritiek op hebben is haar enorme inkijk! ‘Tikkeltje ordinair’, ‘Mooie meid, maar verkeerde outfit’, ‘Je slaat de plank volledig mis’, en ‘Trek een BH aan’, reageren volgers.

Maatje meer

Natuurlijk zijn er genoeg mensen die het opnemen voor de zangeres. Roxeanne vindt haar eigen lichaam prachtig. Iets wat veel volgers waarderen, want de zangeres voldoet met haar vollere figuur niet aan het schoonheidsideaal van de media. ‘Veel bewondering voor jou. Jij durft mensen te laten zien dat je met een maatje meer ook mooi kan zijn!’, reageert zo’n fan. ‘Puur natuur!’, schrijft een ander.

Natuurlijk krijgt Roxeanne altijd steun van haar grote liefde Erik Zwennes. Hij post een foto van Roxeanne en hemzelf, waarop Rox het zilveren broekpak aanheeft, op zijn Instagram. ‘Amor amor amor’, schrijft hij erbij.

Los

Het is niet de eerste keer dat Rox onder vuur ligt door haar flinke voorgevel. Vorig jaar, toen ze al maanden zwanger was, had ze tijdens de Edison-uitreiking een strakke positiejurk aan. Ze koos ervoor om geen BH aan te trekken. Iets wat veel mensen onbegrijpelijk vonden want die ‘loshangende borsten’ waren volgens hen niet zo flatterend.

https://www.instagram.com/p/BvD3TUzgeyM/

 

Tags

BORSTENERIK ZWENNESHAZESHOLLAND ZING HAZESKLEDINGKRITIEKLICHAAMROXEANNE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck