Opnieuw tegenslag voor Frank Jansen: ‘Maak me zorgen’

Frank Jansen heeft weer tegenslag
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na een recente hartoperatie staat Frank Jansen binnenkort nóg een operatie te wachten, namelijk een liesbreukoperatie. Maar er speelt nog iets: Frank maakt zich zorgen om zijn geheugen.

Frank mocht een paar dagen geleden alweer 77 kaarsjes uitblazen en het op leeftijd raken brengt gezondheidsproblemen met zich mee. Zo is hij onlangs geopereerd aan zijn hart. ,,Ik ben al vijf jaar hartpatiënt. Ik heb hartritmestoornissen, daarom kreeg ik een ablatie, een behandeling waarbij de elektrische prikkels die het hartritme verstoren, worden geblokkeerd”, vertelt hij aan weekblad Privé.

Weer een operatie

Het effect van de operatie is pas na een tijd merkbaar, dus Frank is voorlopig nog niet van zijn hartritmestoornissen af. Daarbovenop staat hem binnenkort een liesbreukoperatie te wachten. ,,Daar moet ik op wachten, ik geloof een jaar.”

Zorgen om geheugen

Maar dat is nog niet alles waar Frank zich zorgen om maakt. ,,Ik maak me ook zorgen over mijn geheugen”, aldus Frank. ,,Ik vergeet te veel mensen. Namen weet ik niet meer. Mijn kortetermijngeheugen is soms in de war.”

Narcose

Frank probeert zijn geheugen te trainen. ,,Ik bridge nog elke week en dat doe ik niet onverdienstelijk”, legt hij uit. De narcose van zijn hartoperatie helpt daarin niet mee. ,,Daarom wil ik niet snel weer geopereerd worden. Die liesbreuk mag wel even wachten.”

Tags

FRANK JANSENGEZONDHEIDGEZONDHEIDSPROBLEMENZORGEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck