Opnieuw zorgen om Charlène: ‘Opgenomen in afkickkliniek’

Weer zware problemen voor Charlene
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er zijn opnieuw grote zorgen om prinses Charlène. Er gaan geruchten dat ze met een verslaving kampt en is opgenomen in een afkickkliniek in Zwitserland.

Waar prinses Charlène de afgelopen tijd weer vaker aan de zijde van prins Albert wordt gezien, gaat het volgens geruchten helemaal niet goed met haar. Sterker nog: Spaanse media melden dat Charlène met een verslaving kampt.

‘Verslaving’

Charlène zou verslaafd zijn aan slaappillen en aan Anxiolytica, medicijnen die angstgevoelens verminderen. Volgens het Spaanse Caras neemt Charlène deze medicatie al voor een lange tijd en is haar verslaving lange tijd onopgemerkt gebleven. De Monegaskische koninklijke familie probeert het probleem van Charlène geheim te houden, maar nabije bronnen hebben nu onthuld dat ze is opgenomen in een afkickkliniek in Zwitserland.

Zwangerschapsgeruchten

Tegelijkertijd gaan er ook andere geruchten rond over Charlène. Albert en Charlène hebben zware tijden doorgemaakt, maar op de 66ste verjaardag van Albert was daar niets van te merken. De twee leken zelfs verliefd. Insiders vermoeden dat Charlène in verwachting is. ,,Dat ze elkaar eindelijk (weer) echt hebben gevonden zou reden genoeg zijn om dat geluk te willen bekronen met een baby”, schreef weekblad Privé.

Tags

PRINSES CHARLENE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck