Oprah negeert Meghan Markle: ‘Niet welkom’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Oprah Winfrey heeft een feestje gegeven tijdens oud en nieuw, maar de grote afwezige was haar buurvrouw Meghan Markle. Was Meghan niet welkom?

Oprah Winfrey is het nieuwe jaar begonnen met een feestje met haar vrienden. Ze luidde zondagavond 2024 in met een oudejaarsfeest waar onder meer haar beste vriend Gayle King en David Oyelowo, met wie ze de hoofdrol speelde in The Butler, voor uitgenodigd waren.

Waar is Meghan?

Op social media worden foto’s van het feest gedeeld. Ook Oprah deelde beelden op haar Instagram. ,,Ik wens iedereen een gelukkig en gezegend 2024”, schreef ze bij een filmpje en een groepsfoto van het gezelschap. De beelden zorgen voor een hoop vragen, want waar was haar buurvrouw Meghan Markle eigenlijk?

‘Afgewezen’

,,Is Meghan Markle weer afgewezen door Oprah?”, schrijft iemand op X. ,,Meghan is haar naaste buur, toch? Maar ze was niet uitgenodigd voor Oprah’s met sterren bezaaide nieuwjaarsviering 2024! Meghan’s toekomst als ‘nieuwe rijk en beroemd op 42’ lijkt onzeker…”

Zwarte lijst

Onlangs werd ook bekend dat Meghan niet welkom is bij het Santa Barbara Film Festival en om te voorkomen dat ze alsnog komt opdagen, is ze op de zwarte lijst gezet. Dit omdat andere beroemdheden helemaal niet zitten te wachten op Meghan’s aanwezigheid en de paparazzi die ze uitlokt.

Tags

MEGHAN MARKLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck