Optreden Selena Gomez zorgt voor ophef

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

LOS ANGELES – Selena Gomez heeft bij de American Music Awards heeft voor flink wat ophef op Twitter gezorgd. Zo zou de zangeres er volgens velen ‘flink op los geplaybackt hebben’, toen ze haar nummer Wolves zong. Het was de eerste keer dat Selena terug was het podium, nadat ze eerder dit jaar een niertransplantatie onderging. De zangeres lijdt aan de auto-immuunziekte lupus.

Veel twitteraars merkten op dat ze ‘het hele nummer playbackte’ en dat ‘het echt overduidelijk was’. Het feit dat Selena haar haar veel voor gezicht had hangen, vonden kijkers ook raar. Daarmee zou ze proberen te verbergen dat ze niet live zong. Haar nieuwe platinablonde coupe deelde de zangeres een paar uur voor aanvang van de show op Instagram.

Fans van Selena namen het voor haar op: “Wat zou jij doen als je zo’n zwaar jaar hebt gehad en je moet voor miljoenen kijkers optreden? Laat haar met rust!”

Er werd gehoopt dat Selena de rode loper zou betreden met Justin Bieber, met wie ze volgens de laatste geruchten weer een setje vormt. Maar dat gebeurde, tot teleurstelling van ‘Jelena’ fans en de aanwezige fotografen, niet.

 

BuzzE

 

 

Tags

OPHEFOPTREDENSELENA GOMEZ

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck