Opvallend: Hazes verwijdert zijn foto’s en ontvolgt iedereen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Er is iets opvallends aan de hand met het Instagram account van André Hazes. Hij heeft namelijk iedereen ontvolgd en al zijn foto’s verwijderd.

André lijkt een grote schoonmaak te houden. Waar de zanger eerst nog 6.400 foto’s op zijn Instagram had staan, zijn dit er nu nul. “Daar moet hij even mee bezig zijn geweest”, zegt het juicekanaal Reality FBI erover.

Moeder en Monique ontvoogd

Het aantal mensen dat hij zelf volgde verlaagde hij eerst van 1067 naar 440. Hierbij had hij zelfs zijn moeder en Monique Westenberg ontvolgd. Inmiddels is ook het aantal mensen dat hij volgt ook naar nul verlaagd.

Publiciteitsstunt

Al snel krijgt het juicekanaal Reality FBI berichten van volgers dat het waarschijnlijk om een publiciteitsstunt gaat. “Dan zou er wel een grote aankondiging aankomen. Nieuw album?” reageert iemand. Waarop het kanaal antwoord: “Zou zomaar kunnen. André zei eerder rond 7 april met nieuwe muziek te komen.”

“André heeft ze er alle 1067 uitgewipt. Mooi. We houdende voor nu even op een grote schoonmaak. In afwachting van waarschijnlijk de aankondiging van iets…”, sluit het kanaal af.

Tags

ANDRÉ HAZESFOTOSINSTAGRAMMONIQUE WESTENBERGVOLGERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck