Opvallend: Steun van BN’ers aan Glennis Grace blijft uit

NUL reacties van BN'ers op cancel verhaal Glennis
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Glennis Grace heeft op Instagram een fragment gedeeld van een interview over de impact van gecanceld worden. De steun van andere BN’ers blijft echter uit…

In het interview, dat vanaf zondagavond te zien is op YouTube, vertelt Glennis over het geweldsincident dat twee jaar geleden heeft afgespeeld in een supermarkt. Ze werd schuldig bevonden aan openlijke geweldpleging richting supermarktmedewerkers en kreeg een taakstraf van 200 uur opgelegd.

Gecanceld

Vanwege het incident stond de zangeres voor lange tijd niet op het podium omdat ze gecanceld werd. ,,Ik wil mezelf niet als een slachtoffer neerzetten, want dan krijg je dat weer. Maar ik wil hier wel vertellen wat het met mij gedaan heeft”, zegt Glennis onder meer. Maar het ergste aan de situatie vindt ze dat ze veel vrienden is kwijtgeraakt. ,,Als jij persoonlijk ook gecanceld wordt, mensen die zich niet meer laten zien… En dan heb ik het niet over zomaar mensen die heel af en toe bij mij langskomen, maar mensen die gewoon écht dicht bij mij stonden.”

BN’ers

Glennis kan rekenen op een hoop steun onder het bericht. ,,Echt fijn om te horen dat het goed met je gaat. Ok, je maakt een fout maar dat doen meer mensen. Het was ook niet zo dat je een moord hebt begaan. Dus dikke streep eronder en laat ons genieten van die vreselijke mooie stem van je”, reageert iemand. Wel is het opvallend dat er geen enkele BN’er op het bericht heeft gereageerd.

Kritiek

Naast de positieve reacties, is er ook kritiek. In een reactie schrijft Glennis dat de kritiek haar niet meer raakt. ,,Kan je nagaan dat ik al zoveel nare, kwetsende, hatelijke opmerkingen heb gehad afgelopen jaren dat dit mij niet eens meer raakt”, reageert ze.

DenD wil uw mening weten

Vind jij dat Glennis meer steun moet krijgen van andere BN'ers?

Tags

GLENNIS GRACE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck