Oranje Leeuwinnen scoren ook in de liefde

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Zaterdagmiddag om 15:00 uur is het tijd voor de Oranje Leeuwinnen om te strijden in de halve finale tegen Italië. Naast dat ze doelpunten willen maken tijdens deze wedstrijd, scoren een aantal dames ook in de liefde…

Lieke Martens + Benjamin van Leer

Snel na de breuk met Lieke Martens en haar ex-vriendje Kevin Koolhof, vond zij  voetbal-hunk Benjamin van Leer. Ze leerden elkaar via social media kennen. ,,Waar ik overigens geen Tinder mee bedoel” laat zij het blad Privé weten. De twee hebben een lange afstandsrelatie maar doen er alles aan om het te laten werken. ,,We zouden elkaar vaker willen zien maar we weten beiden dat dit de komende tijd niet zal gaan lukken. Daarom proberen we de spaarzame tijd zo effectief mogelijk te delen” aldus Lieke in Privé.

https://www.instagram.com/p/BvZkGWEgsrJ/

Sherida Spitse + Jolien van der Tuin

In 2018 hebben middenveldster Sherida Spitse en echtgenote Jolien van der Tuin elkaar het ja-woord gegeven. Een jaar voor hun huwelijk kregen zij zoontje Jens. ,,Nog even een mooi nieuwtje voordat we naar Frankrijk vertrekken!!” vertelt 29-jarige Sherida op 3 juni op haar Instagram: het stel verwacht een tweede kindje!

https://www.instagram.com/p/ByPeGzqC1hC/

Dominique Bloodworth + Brandon Bloodworth

Dominique Janssen en haar vlam Brandon Bloodworth zijn smoorverliefd, daar is geen ontkennen aan. Het sportieve koppel stapte in 2018 in het huwelijksbootje. Op Instagram laat de middenveldster weten dat de atleet haar nummer een support is.

https://www.instagram.com/p/Bw-RBCbh0T3/

Vivianne Miedema + Lisa Evans

Beiden voetbalsters vonden elkaar in 2015 bij FC Bayern München. Een jaar later was het koppel onafscheidelijk. De schotse Lisa en Oranje Leeuwinnen spits spelen sinds 2017 voor Arsenal en zijn hoteldebotel op elkaar.

https://www.instagram.com/p/BxVMGhdFAxx/

Merel van Dongen + Ana Romero

Verdedigster Merel van Dongen is voor voetbalster Ana Romero gevallen. Voorheen hebben ze samen al bij Ajax gespeeld. Nu zitten ze ook weer in hetzelfde team bij Real Betis in Sevilla, waar vriendinnetje Ana ook vandaan komt.

https://www.instagram.com/p/BwXDVnwFC2a/

Desiree van Lunteren + Tim van Kippersluis

Desiree hoeft zich minder zorgen te maken over een blessure met haar Tim van Kippersluis aan haar zijde. Vriendlief heeft namelijk een fysiotherapiepraktijk. De 26-jarige middenveldster noemt hem ook haar steun en toeverlaat.

https://www.instagram.com/p/BySNv54oR4K/

Liza van der Most + Pepijn Uljé

Liza van der Most kiest voor de verandering voor een wat minder sportieve partner. Pepijn Uljé zit namelijk meer in de kunstzinnige hoek. De liefde spat ervan af bij deze tortelduifjes.

https://www.instagram.com/p/BuB0rNtArL7/

Ellen Jansen + Niek Haafkes

Aanvaller Ellen Jansen en Niek Haafkes zijn al ruim zeven jaar een setje. Niek is ondernemer en eigenaar van uitgeverij BN Media waar grote voetbal websites onder vallen. Jansen is voetbalster bij AFC Ajax.

https://www.instagram.com/p/BirIG0BFopg/

Tags

LiefdeLieke MartensOranje LeeuwinnenVivianne MiedemaVoetbalWK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie