Oranjefeest aan vooravond Koningsdag bij Dirk

Boodschappen doen bij Dirk.
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Echt iedereen lijkt zijn boodschappen bij de supermarkten van Dirk van den Broek voorafgaande aan Koningsdag te doen. De bekende oranje tompoucen, fraaie oranje uitdossingen, snacks en bier zijn gewild waar je ook maar woont in Nederland.

De vrijmarkten in het land, maar ook het bezoek van koning Willem-Alexander, koningin Máxima, de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane en de andere familieleden aan de stad Emmen wordt daardoor nog gezelliger.

‘Een feestje voor het hele land is al duur genoeg’, kopt Dirk in een paginagrote advertentie vandaag, waarin een foto wordt getoond van twee bezoekers van een Dirk-winkel, die samen lopend achter een winkelwagen de supermarkt ingaan en daar hun slag gaan slaan. Het stel wordt begroet met ‘Welkom bij Dirk’.

Nederlanders bereiden zich voor op weer een geweldige Koningsdag. De grote steden verwachten zoals elk jaar een topdrukte, die vanavond al begint met talloze koningsdagfeesten en -recepties. Mensen steken zich masaal in oranjekledij, van hoedjes, slingers, stropdassen en t-shirts met opdruk zoals ‘Queen of the Day’ en ‘The King’, dit alles te koop bij Dirk.

Het is een knipoog aan het koningshuis. De fraaie ongedwongen oranje uitingen zorgen bij de miljoenen Nederlanders voor een glimlach op deze altijd weer bijzondere feestdag.

Tags

DIRK VAN DEN BROEKKONINGSDAGORANJEFEEST

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck