Oranjes op Ibiza: en vriendjes mee?

Oranjes op vakantie op Ibiza
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het gezin van prins Bernhard jr. viert momenteel vakantie op Ibiza. Gisteren besloten ze samen ergens een hapje te gaan eten en dochter Isabella, die een filmpje op Instagram deelt, laat zien wie er allemaal mee is op vakantie. En daar lijkt óók haar vriendje bij te zitten…

Prins Bernhard en prinses Annette zijn al 22 jaar getrouwd. Bij belangrijke gebeurtenissen binnen de koninklijke familie zijn ze er altijd bij, maar hun eigen gezin komt op de eerste plaats. Momenteel genieten ze dan ook met volle teugen van een gezinsvakantie.

Aanhang ook mee?

Isabella, de dochter van Bernhard en Annette, heeft een filmpje in Instagram Stories gedeeld van het diner van gisteravond. Ze filmt wie er allemaal aan tafel zitten en het valt op dat ze met meer mensen zijn dan het gezin telt. Is de aanhang ook mee op vakantie?

Ook vriendjes mee naar Griekenland?

Ook Willem-Alexander en Máxima zijn met hun dochters op vakantie. Doorgaans houdt Willem-Alexander de vakantiebestemming van zijn gezin geheim, maar inmiddels weten we wel dat het Griekse eiland Peleponesos hun favoriete plek is. Daar hebben de Oranjes een prachtige vakantievilla waar ze maar al te graag met familie en vrienden vertoeven.

In de Griekse villa is genoeg plek om met meer dan vijf mensen te verblijven. Zouden ook de vriendjes van de prinsessen mee zijn op vakantie?

Tags

AMALIAARIANEMAXIMAORANJEORANJESPRINS BERNHARDPRINSES ALEXIAVAKANTIEWILLEM-ALEXANDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck