Organisator Live on the Beach: kijken met voldaan gevoel terug

Door: DitjesDatjes
15-05-2022

De eerste voorjaarseditie van de concertreeks Live on the Beach dit weekeinde was een succes, meldt organisator Arwin Touw. Onder anderen Danny Vera, Kernsington, Krezip en Nielson waren op het Scheveningse strand te zien. In totaal trok het evenement bij het Noordelijk Havenhoofd ruim 40.000 bezoekers.

“We kijken trots en met een voldaan gevoel terug op de eerste voorjaarseditie van Live on the Beach”, meldt Touw. Dit was de eerste keer dat het evenement in het voorjaar werd georganiseerd, voor de coronapandemie vonden Live on the Beach-concerten alleen in september plaats.

Afgelopen vrijdag stond in het teken van de jaren negentig, waarbij hits uit die tijd werden gedraaid, onder leiding van radio-dj Gerard Ekdom. De dag erna traden de bands Kensington en De Staat op. Krezip, Danny Vera en Nielson sloten het driedaagse evenement af op zondag.

De organisator zegt “ontzettend” uit te kijken naar de concerten die op 1 september en 3 september gepland staan in Scheveningen. Op de eerste dag van die maand staat Tino Martin & friends op de planning, met optredens van Tino Martin, Mart Hoogkamer en Rolf Sanchez. Twee dagen later vindt QMusic en Live on The Beach presents: Het grootste Zomerfeest van Nederland plaats, met artiesten als Kraantje Pappie, Diggy Dex, Antoon, Snelle en Meau.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD